Zapomenuté heslo?

Nemáte svůj účet?Zaregistrujte se

KOŠÍK

(0 ks)

Registrace nového uživatele

Vyplňte prosím následující osobní údaje pro registraci na našem e-shopu.
!
!
!
!
!
!
!
!
!

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Zákazník dokončením a odesláním registračního formuláře potvrzuje svůj souhlas s tím, aby společnost ALPINE PRO, a.s. jako správce osobních údajů shromažďovala údaje uvedené v těchto dokumentech a aby je zpracovávala sama nebo prostřednictvím jiných osob do informačního systému,  a to za účelem možnosti poskytnout výhody plynoucí z členství a k marketingovým účelům (např. rozesílání katalogů nebo jiných tiskových materiálů poštou na adresy členů, e-mailové zprávy, SMS informace). Tento informační systém bude provozován  na dobu neurčitou výhradně pro potřeby společnosti Alpine Pro a.s. za účelem provozování ALPINE PROGRAMu ve smyslu zák.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jakékoli použití údajů je vymezené rámcem a účelem ALPINE PROGRAMu, sledující zájem člena ALPINE PROGRAMu a zkvalitnění služeb poskytovaných v sítích prodejen Alpine Pro. Osoba, která vyplnila formulář, má právo k přístupu k osobním údajům, jakož i další práva stanovená v §21 uvedeného zákona. Společnost Alpine Pro, a.s. uvádí, že zpracovatelem údajů je společnost Alpine Pro, a.s.

Zákazník souhlasí ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. se zpracováním těchto údajů a tyto údaje může měnit a opravovat, má právo přístupu k nim a právo souhlas kdykoliv odvolat a další práva uvedená v ust. § 21 téhož zákona.





Vyhledat prodejnu

Hledat prodejnu podle Města nebo PSČ.

Zasílání novinek

Zadejte Váš email a přihlaste se k odběru novinek


ShopCentrik - shop, eShop, e-shop, B2C, B2B

© 2016 ALPINE PRO | Použití obsahu těchto stránek je zákázáno, jakékoli použití obsah podhléhá schválení ALPINE PRO, a.s. dle zákona o ochranných známkách.